ELABORAREA LUCRARII de LICENTA

Cod: MLR2001
Ciclu de studii: Licenta
Specializare: Informatica

Semestrul 6

Ore: 0+0+2

Credite: 4

Nou. Pentru a comunica mai ușor am creat un grup de discuție pe Skype Preparation of Bachelor Thesis 934, cu link-ul pentru join https://join.skype.com/aGDTIiuIifcR

În conformitate cu Hotărârea Consiliului de Administrație UBB cu nr. 4522 din data de 10.03.2020, 

toate activitățile didactice față în față din perioada 11-22 martie 2020 se suspendă.  Aceste activități didactice (curs, seminar, laborator, consultații) vor avea loc, cu predilecție, prin acțiuni desfășurate în mediul on-line, precum: punerea la dispoziție în pagina web a cadrului didactic a materialului complet de curs/seminar/laborator în format text/prezentare/audio/video, folosirea platformelor de e-learning gen Moodle, sesiuni de discuții în mediul online („chat”) în intervalul orar al orelor de seminar/laborator/consultații sau corespondență prin e-mail. Titularii de curs / seminar / laborator vor anunța studenții pe pagina proprie asupra modului de desfășurare a fiecărei activități didactice prevăzută în orar, inclusiv situațiile în care cadrul didactic propune recuperarea ulterioară a activităților didactice în format clasic (față în față). Îndatoririle didactice ale studenților privind termenele de predare ale laboratoarelor sau prezența la activitățile din mediul online stabilite de cadrul didactic rămân obligatorii. 

 

Pentru invervalul 11 martie - 30 aprilie 2020

  • In intervalul orar al orelor de laborator -  studentul va trimite email cadrului didactic pentru prezenta.

  • In intervalul orar al orelor de laborator  - studentul va incarca la inceputul orei de laborator documentele aferente evaluarii laboratorului (ThemeTitleAgreement + Document cu 3 referinte si 3 paragrafe).

  • In intervalul orar al orelor de laborator - studentul va studia si se va informa despre cerintele temei de laborator curente. Pentru orice informatii SUPLIMENTARE sau neclare, studentul va comunica cu profesorul coordonator prin e-mail.  

Important: AcordulTemaLicenta trebuie adus (incarcat) in cadrul Laboratorului 2 fara semnatura coordonator (doar studentul semneaza) si dupa perioada 23.03.2020 (Laboratorul 3) acesta trebuie (re)adus ((re)incarcat) si cu semnatura profesorului coordonator.

Predare laboratoare

Înainte ca un laborator să fie predat fișierul/fișierele pdf corespunzătoare vor trebui sa fie încarcate la

https://www.cs.ubbcluj.ro/~pbt/

Link-uri utile

               Syllabus

               Descriere laboratoare

 

               Precizări privind elaborarea lucrării de licenţă 

               Format referințe -  https://www.cs.ubbcluj.ro/~avescan/PBT_2020/Lab2_Deliverable_References.pdf

               

Please reload

Faculty of Mathematics and Computer Science

Babes-Bolyai University, Cluj-Napoca, Romania

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey